Kunstfabrikken i Heggedal

Skriv ut
PDF

Heggedal kunstfabrikken 2021 (Ullvarefabrikken)

ABK stiller ut på Kunstfabrikken i Heggedal 29. mai - 6. juni 2021

Kultursenter i Heggedal.

Besøksadresse: Heggedal fabrikker, Åmotveien 2, 1389 Asker.

Åpningstider:
lørdag 29.5./søndag 30.5.. kl.12-16.
torsdag 3.6. kl. 16-18.30.
lørdag 5.6./søndag 6.6. kl. 12-16

Dette skjer på Kunstfabrikken.

28 medlemmer fra Asker bildende kunstnere stiller ut i Kunstfabrikken i Heggedal i månedskiftet mai/juni. Utstillingen består av malerier, grafikk, skulpturer, tegninger m.m.

Kunstnerne er:
Anne Kierulf, Ingeborg Breder, Henning Vik, Hilde Husby, Kjell Hommerstad, Karin Bang, Kristin Enger, Kristin Dijkman, Eirill Steen, Gro Aldrin, Kirsten Selmer, Hilde Kjepso, Francois Nicolas, Mona Schnelle, Torill Søbstad, Marianne Hadler, Anna-Karin Bjørk, Ellen M. Stien, Knut Frøyhaug, Bjørg Astrid Hermo, May Brit Nordstrøm, Gro Buen, Ingrid Østenstad, Ingrid Tronstad, Preben Colstrup, Bjørn Granli, Randi Bjerkås Lyngra og Vemund Tollefsen.

Ullvarefabrikken var lenge en av Askers største arbeidsplasser, og Heggedal et industrisentrum i Asker. Opprinnelig var det en fyrstikkfabrikk her, Christiania Tændstikfabrik fra 1874, som brant i 1895. Branner i fabrikkbygningen skulle vende historien om fabrikken flere ganger, og trevarefabrikken Sylvan overtok fabrikken i 1896. Denne gikk konkurs i 1901, og videreføringen av trevarefabrikken skjedde i mindre lokaler i nærheten. Fabrikken ble en stor arbeidsgiver med over 200 ansatte på slutten av 1930-tallet. Råstoffet var saueull og innsamlet gjenbruksmaterialer av ull. Produktene ble omsatt gjennom DFUs landsdekkende salgsapparat. Det var også et eget fabrikkutsalg. Fra 1985 har det vært en kunstfagskole med kunstnerverksteder i bygget, som eies av Tandberg Eiendom.

 

Aktiviteter i Heggedal

Heggedal IL Asker

Klikk her

Finn jobber i Røyken Hurum Bærum og Asker

Jobber!

Klikk her

Finn lokaler i Asker Bærum Røyken Hurum

Finn lokaler i Asker Bærum Røyken Hurum

Klikk her

Ferietid

Vin, øl og matreiser, vinforedrag, kokkekurs, en winemakers dinner,  catering, konsulenttjenester innen hotell, restaurant og cafe, events, kick off, underholdning osv.

SE HER!

 


 

Reise med Tog og buss fra Heggedal!

Klikk her

Buss Heggedal

 


Tilbud på annonser

Ønsker du å bli sett på Google i Asker Bærum eller Oslo

Lokale portaler har tilbud på annonser i hele februar 2021.

Ta kontakt på 957 48 654 eller per@timeoffice.no

 

Smart klokker

Tilbud på gatebukker

Kontakt oss på 957 48 654

Mail per@timeoffice.no

Ung kultur i Heggedal

Åpent for ungdom i ungdomsskole alder.

UngKultur Heggedal holder til i Kaliber Ungdomsklubb som ligger i underetasjen på Hovedgården Ungdomsskole. Her har vi kafè, scene, kino, bordtennis- og biljardbord og holder åpent Onsdager 14.15-19.00.

SE HER!

Hallenskog ombrukslager

Hallenskog ombrukslager

Ombrukslageret er etablert for å unngå at vi kaster alle de ombruksvarene som Ombruksbutikken Asker, Miljøpatruljen og Yggeset gjenvinningsstasjon ikke får omsatt - enten i butikk eller ved andre ombrukstiltak. Vi har ombruksvarer innenfor kategoriene blomsterpotter, spill, rammer, leker, sport- og fritidsutstyr. Alle ombruksvarene selges slik de er, ubehandlet og uvasket. På denne måten kan vi tilby rimelige priser. Vi har foreløpig åpent hver onsdag mellom kl 09.00 til 15.00.

Underlandsveien 94C Heggedal - velkommen!

Starte bedrift?

Tenk domene når du starter en bedrift.

Alle bedrifter bør passe på å eie sitt eget domene!

SE HER!

Kunst på fabrikken!


Å ivareta Fabrikken i Heggedal (Heggedal Fabrikker) som arena for kunst og kulturaktiviteter i nærmiljøet, med kunstutstillinger, konserter, foredrag og lignende.

Kontakt

post@fabrikkensvenner.no

 

Asker og Bærum handelssted


 

TIMEOFFICE Lokale Portaler

Banner
Ta kontakt i dag og få tilbud på timesystem eller fakturaprogram! Telefon 957 48 654 - per@timeoffice.no