Rent a snail bobilutleie AS

Etter å ha drevet med bobilutleie i mange år, leier du trygt hos oss. Vi har 9 egne utleiebiler med lengder fra 6,5 til 7,1 meter. Alle med totalvekt på 3500 kg, slik at de kan kjøres på vanlig førerkort for personbil.

Bilene byttes kontinuerlig slik at de til en hver tid er så godt som nye. Dette kan medføre at modellene kan forandre seg litt med tanke på tekniske og interiørmessige løsninger. Bilene er registrert for 4-6 personer, og alle har alkove med dobbeltseng over førerhuset. Den største interiørmessige forskjellen på bilene er om det er dobbeltseng bakerst, over et stort lasterom, eller køyesenger bakerst.

Trykk på knappene på siden her og få informasjon, bilder, priser og reiseruter m.m. Kontakt oss deretter for eventuelle spørsmål, ledige biler, booking eller pristilbud.

Address

  • Gate: Vollenveien 132
  • Postnr.: 1389 Heggedal

Kontakt

  • Telefon: 92 08 66 01
  • E-Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

On the map

Unable to get map center coordinates, please verify your location! (Vollenveien 132 1389 Heggedal)

Finn jobber i Røyken Hurum Bærum og Asker

Jobber!

Klikk her

Finn lokaler i Asker Bærum Røyken Hurum

Finn lokaler i Asker Bærum Røyken Hurum

Klikk her

Ferietid

Vin, øl og matreiser, vinforedrag, kokkekurs, en winemakers dinner,  catering, konsulenttjenester innen hotell, restaurant og cafe, events, kick off, underholdning osv.

SE HER!

 


 

Reise med Tog og buss fra Heggedal!

Klikk her

Buss Heggedal

 


Tilbud på gatebukker

Kontakt oss på 957 48 654

Mail per@timeoffice.no

Ung kultur i Heggedal

Åpent for ungdom i ungdomsskole alder.

UngKultur Heggedal holder til i Kaliber Ungdomsklubb som ligger i underetasjen på Hovedgården Ungdomsskole. Her har vi kafè, scene, kino, bordtennis- og biljardbord og holder åpent Onsdager 14.15-19.00.

SE HER!

Hallenskog ombrukslager

Hallenskog ombrukslager

Ombrukslageret er etablert for å unngå at vi kaster alle de ombruksvarene som Ombruksbutikken Asker, Miljøpatruljen og Yggeset gjenvinningsstasjon ikke får omsatt - enten i butikk eller ved andre ombrukstiltak. Vi har ombruksvarer innenfor kategoriene blomsterpotter, spill, rammer, leker, sport- og fritidsutstyr. Alle ombruksvarene selges slik de er, ubehandlet og uvasket. På denne måten kan vi tilby rimelige priser. Vi har foreløpig åpent hver onsdag mellom kl 09.00 til 15.00.

Underlandsveien 94C Heggedal - velkommen!

Starte bedrift?

Tenk domene når du starter en bedrift.

Alle bedrifter bør passe på å eie sitt eget domene!

SE HER!

Kunst på fabrikken!


Å ivareta Fabrikken i Heggedal (Heggedal Fabrikker) som arena for kunst og kulturaktiviteter i nærmiljøet, med kunstutstillinger, konserter, foredrag og lignende.

Kontakt

post@fabrikkensvenner.no

 

Asker og Bærum handelssted


 

TIMEOFFICE Lokale Portaler

Banner